Kuřecí maso ve zlatavé strouhance je pokrm, který s úspěchem můžeš podávat jak v restauraci, tak v menším gastronomickém podniku nebo ve foodtrucku. Smažené kousky kuřete se skvěle hodí jako svačina, součást burgeru nebo wrapu – stojí za to je zařadit do menu. Tím spíše, že jejich příprava je velmi jednoduchá a nevyžaduje velké náklady – ani finanční, ani časové. Zvlášť pokud se rozhodnete pro osvědčené řešení, jakým je hotová strouhanka na kuře.

Proč je hotová strouhanka lepší než ta připravená doma?

Rozhodl jsi se, že budeš podávat zlatavé stripsy nebo obalovaná křídla a přemýšlíš nad jejich přípravou – v čem je marinovat a obalovat, aby byly šťavnaté uvnitř a dokonale křupavé zvenku? Jak získat roztřepenou, na vločky podobnou strukturu? Příprava strouhanky doma bude spojena s prováděním mnoha kulinářských experimentů – ne nutně úspěšných. Hotová strouhanka je řešení, díky kterému nejenže šetříš čas a peníze, ale máš také záruku uspokojivého výsledku – tvé kuře bude přesně takové, jak očekáváš.

Hotová strouhanka vysoké kvality

Obalování na základě hotové strouhanky je jak snadné, tak rychlé – ke gastronomické strouhance je vždy přiložen návod, díky kterému bez obtíží připravíš obalované kuře ve stylu KFC. Při výběru strouhanky vždy dbejte na kvalitu a postupujte podle pokynů výrobce. Kromě hotové strouhanky budeš potřebovat také marinádu – ta dodá jídlu šťavnatost a chuť. V Holly Powder si tyto produkty koupíte v sadě – díky tomu je můžete snadno otestovat, poznat kvalitu produktu a přesvědčit se, že výsledek bude opravdu výjimečný.

Přečtěte si také:  Jak prodloužit život díky pestré stravě a přírodním doplňkům
Syrové kuřecí řízky obalované v hotové strouhance na kuře, připravené na smažení.

Kousky kuřete dokonale křupavé

Hotová strouhanka na kuře je vynikající řešení pro každého, kdo chce jednoduše dosáhnout skvělého (a zároveň opakovatelného!) efektu – strouhanka je křupavá, roztřepená, zlatavá, a kuře obalené v ní je nesmírně chutné a šťavnaté. Další výhodou používání hotové strouhanky na kuře je to, že k obalování potřebujete pouze studenou vodu – s gastronomickou strouhankou můžete zapomenout na rozšlehané vejce nebo obalování masa v kukuřičných vločkách. Nebudeš potřebovat pšeničnou mouku, strouhanku. Vysoce kvalitní strouhanka se dobře drží masa a neodpadává ani při krájení. Díky tomu bez obtíží připravíš pokrm s obaleným kuřetem nakrájeným na menší kousky, např. salát nebo tortillu.

Nejvíce chutná barva? Zlatavá barva obalovaného kuřete

Jak dosáhnout ideálně zlatavé barvy obalovaného kuřete? Směs na kuře připravená doma má tendenci se připékat, což mění nejen barvu na hnědou, ale také chuť – může se dokonce stát hořkou. Odborně vyvinutá strouhanka pro gastronomii bude zlatavá a jemná na chuti – připravená podle pokynů výrobce probudí chuť k jídlu jak chutí, vůní, tak i lahodnou, zlatavou barvou.

Hotová řešení – hotový nápad na podnikání

Příprava obalovaného kuřete pomocí hotových řešení, jako je hotová směs na kuře, má mnoho výhod. Je to rychlý a osvědčený způsob na jídlo, které vždy vypadá a chutná stejně vynikajícím způsobem. Neměnná popularita smaženého kuřete způsobuje, že je ochotně vybíráno jak dospělými, tak dětmi. Je to povinná položka v každém menu. Vzhledem k tomu, že kuře skvěle ladí s různými přílohami, na jeho základě lze vytvořit celou nabídku – burger, sendvič, tortillu nebo slané vafle, které se dokonale kombinují s kuřetem a vytvářejí chutné občerstvení. Přesvědč se a servíruj je ve své restauraci. Zjisti, jak jednoduché a výnosné je toto hotové řešení!